fredag 23 september 2011

Radioapan och talen 1 till 5

Vi samlade båda klasserna och visade Radioapan med projektor och filmduk. Den sjöng sånger om olika tal. Vi började med talet 1. Efteråt pratade vi om vad det var på oss själva som det bara fanns en av, t.ex. näsan och vad det bara fanns en av på skolan, t.ex. rektor. Till slut vad det bara fanns en av på hela jorden, t.ex. solen. Eleverna hade massor av förslag!

Därefter gjorde vi likadant med talen 2-5; Radioapan och prat om tal. Eleverna gav Radioapan tio poäng, så honom kommer vi att träffa igen! (Radioapan kan ni klicka på här i marginalen!)

2 kommentarer:

  1. Anna Lind - anna.lind@sandvik.com26 september 2011 kl. 14:09

    Elvis Gillade radioapan, och ville visa mig allt ni hade gjort i skolan. Bloggen blir ett jättebra verktyg att använda när man vill prata om vad som hänt under dagen i skolan. En vanlig dag när man frågar "hur har det varit i skolan idag, och vad har ni gjort..?" då orkar inte Elvis berätta utan man får oftast svaret " bra, och vi har gjort en massa saker.." sen orkar han inte berätta mer. När vi tittar på bloggen behöver jag inte ens fråga, utan Elvis VILL berätta själv vad han gjort under dagen och visa t.ex radioapan och berätta hur vissa lekar fungerar! Blogen är SUPERBRA! Fortsätt med den! //Anna

    SvaraRadera
  2. Men, vad glad jag blir! Bloggen fyller sin funktion, det hör jag det! Toppen!

    SvaraRadera