fredag 24 maj 2013

Månadsbrev juni

De elever som önskar specialkost i åk 3 behöver lämna in en ny blankett till matsalspersonalen senast onsdag 5 juni. Vi har tidigare skickat med en med berörda elever, men säg till om ni saknar en blankett.
Vi fortsätter att skicka hem skolarbeten från läsåret, så som matteböcker, pyssel och papper från pärmen. Ni väljer själva vad ni vill spara.
Alla biblioteksböcker som ni har hemma lämnas tillbaka senast fredagen den 7 juni. De elever som vill, får låna hem två nya böcker för sommarlån. (De ska vara tillbaka senast 30 augusti.)
Måndag 10 juni, dagen före skolavslutningen, tar vi en promenad till lekplatsen. Ta gärna med en liten matsäck: dryck och något att äta (t.ex. smörgås/bulle/frukt). Vi äter lunch som vanligt på skolan.
Ändrade tider för skolavslutningen! Kyrkan har restaurerats, vilket lett till att antalet sittplatser har blivit färre. Skolan kommer därför att dela upp avslutningen i olika omgångar. Åk 2-3 är där kl. 11- ca 11.45. Föräldrar eller andra närstående som har möjlighet och önskar närvara i kyrkan är välkomna (max 2 anhöriga per elev).
Eleverna träffas utanför kyrkan kl. 10.45 (bredvid stora ingången) för att sedan gå in tillsammans. Efteråt återsamlas vi och önskar varandra en skön sommar!
Meddela fritidspersonalen, snarast, om ditt barn ska vara på fritids före och/eller efter skolavslutningen i kyrkan. (De behöver göra matbeställningar.)
M, som varit resursperson hos oss sedan åk 1, och bl.a. varit till stor hjälp med datorerna slutar den 31 maj. 
Vi har haft ännu ett roligt år tillsammans med era kunskapstörstande och mysiga barn! Tack till er föräldrar för engagemang och stöttning med läxor och annat.
Trevlig sommar till er alla!       
Vi ses igen i åk 3! Upprop måndag den 19 augusti.

3 mån v.23    EJ idrott.                                         
4 tis              
5 ons             Specialkostblankett åter.
6 tor              Sveriges nationaldag: LOV! 
(Ingen skola eller fritids.)                                                                          
7 fre              Lämna tillbaka alla biblioteksböcker som är hemma. Låna ev. två nya.
------------------------------------------------
10 mån v.24 
EJ idrott.                                          
Liten matsäck.                                
11 tis            
Kl. 10.45 Samling vid kyrkan.                                          
Kl.11.00 Skolavslutning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar